Strategiforløb

Har dit lederteam ikke taget sig tid til at få det nødvendige overblik for at vurdere, om virksomheden bevæger sig i den rigtige retning og udnytter sit fulde potentiale?

Har din virksomhed startet en strategiproces, der ikke har skabt den nødvendige sammenhængskraft i organisationen, fordi medarbejderne ikke har taget strategien til sig?

Hvis du kan svare ”Ja” på ét af disse to spørgsmål, kan et strategiforløb være gavnligt for din virksomhed.

Udbytte:

  • Klart overblik over, hvor du og virksomheden med fordel kan sætte ind, for at skabe endnu bedre resultater.
  • Lær at visualisere scenarier, opnå enighed i din ledelsesgruppe og sikre succesfuld implementering af din strategi. Få værktøjer til at handle i tråd med strategien og kommunikere klart med dine medarbejdere og mellemledere.
  • Styrk medarbejdernes engagement og minimer intern friktion gennem konsensus og teamets forpligtelse.
  • Få konkrete og brugbare værktøjer til at evaluere virksomhedens situation og identificere nye muligheder.
  • Konkret forståelse for at kommunikere strategien ud til medarbejderne, som skaber sammenhold, motivation og begejstring.
  • Mere målrettet og dermed effektiv virksomhed.

Målgruppe:

Adm. direktører, økonomi- og udviklingschefer og andre ledende medarbejdere, som ønsker at arbejde målrettet med virksomhedens strategi for fremtiden.

Indhold:

Strategiforløbet kan indeholde:

  • Kulturmåling af minimum 8 nøglemedarbejdere for at få et 360 graders indblik i, hvordan medarbejderne vurderer virksomheden.
  • Forundersøgelse med nøglemedarbejdere for at kortlægge deres oplevelse af det igangsatte strategiarbejde, herunder implementering og efterlevelse af værdier, bidrag til den videre proces og kommunikation af strategien, mm.
  • Udvikling af bæredygtige strategier – f.eks. igennem et Roadmap, som på en overskuelig måde visualiserer strategien.
  • Effektive organisationsændringer, medarbejderudvikling og motivation er nøglen. Gennem storytelling og førende praksisser skaber vores værdi-workshops engagement og integrerer virksomhedens værdier.

Form:

Vi sikrer retning med forundersøgelser og giver inspiration, redskaber og workshops til at implementere strategien.
Vi arrangerer også workshops for dine medarbejdere for at sikre ejerskab og forankring.

 

Hvornår skal vi ses?:

Lad os tage et inspirationsmøde, hvor vi afdækker dine behov. Kontakt Flemming Nielsen flemming@centerforvaekstogudvikling.dk, tlf. 28 70 09 77 for at booke et møde.