Strategiseminar (åbent kursus)

Reagér på nutiden – byg for fremtiden

Kender du også til en hektisk hverdag med mange kortfristede deadlines og udfordringer, der skal løses?

I sådan en hverdag kan det være svært at finde tid og ro til at ”tage en tur i helikopteren” og vurdere om virksomheden bevæger sig i den rigtige retning og får udnyttet det fulde potentiale. Det er – efter vores erfaring – en af de bedste investeringer du kan gøre for at forøge virksomhedens bundlinje – både på den korte og den lange bane. Vi kalder det strategiudvikling, men vi kunne også bare kalde det almindelig sund fornuft.  Virksomheder der ikke gør det, taler ofte mere om overlevelse end overskud.

Skal din virksomhed og du tjene penge – både på kort og på lang sigt?

Ved du hvordan du skal komme i gang og hvad der skal til, for at skabe en strategi, der kan implementeres af dig og dine medarbejdere i praksis?

Alt for ofte kuldsejler strategiprocessen, idet strategien ikke opleves som meningsfuld af dine medarbejdere i hverdagen – og så integreres den ikke. Det er afgørende, at medarbejderne tager ejerskab hele vejen. Derfor har vi udviklet dette intensive seminar, hvor du og 3-4 nøglepersoner fra virksomheden får ”hands on”, således at strategiprocessen allerede er godt i gang ved seminarets afslutning.

På seminaret er der plads til maksimalt 4 virksomheder, som hver deltager med et team på 4-5 personer, som arbejder med virksomhedens strategi før, under og efter strategiseminaret.

Udbytte:

 • Klart overblik over hvor du og virksomheden med fordel kan sætte ind, for at skabe endnu bedre resultater
 • Virksomhedens fremtid skabes igennem visualisering af forskellige scenarier
 • Medarbejdernes engagement styrkes og intern friktion mindskes igennem konsensus og forpligtigelse i teamet
 • Konkrete og brugbare værktøjer til at vurdere virksomhedens situation og nye muligheder
 • Konkrete og brugbare værktøjer til at kommunikere strategien ud til medarbejderne, som skaber sammenhold, motivation og begejstring
 • Mere målrettet og dermed effektiv virksomhed

Målgruppe:

Adm. direktører, økonomi- og udviklingschefer og andre ledende medarbejdere, som ønsker at arbejde målrettet med virksomhedens strategi for fremtiden.

Indhold:

Strategiseminaret indeholder blandt andet:

 • Udvikling af bæredygtige strategier
 • Håndtering af organisationsændringer / medarbejderudvikling / motivation af medarbejdere
 • Procesoptimering
 • Forøgelse af salg
 • Reduktion af omkostninger

Form:

På strategiseminaret får du inspiration, sparring og tid til at fokusere på de nære målsætninger. Desuden får du skabeloner og værktøjer, som hjælper dig med at løse nogle af de daglige udfordringer – på den måde skabes plads til at sikre de langsigtede mål – og redskaber til at kommunikere og motivere medarbejderne til at implementere strategien i hverdagen.

Strategiseminaret er bygget op af en række strukturerede workshops. Mellem hver workshop arbejder du og dit team med din virksomheds mål og projekter. Undervejs vil du have adgang til sparring med erfarne udviklingskonsulenter med hver deres speciale.

Hvornår?:

Lad os tage et inspirationsmøde, hvor vi afdækker dine behov. Kontakt Flemming Nielsen – flemming@cvu.dk, tlf. 28 70 09 77 for at booke et møde.